Skip to Menu Skip to Content Skip to Footer

Novacolor - dekorativne tehnike

AFRICA

dekorativne tehnike, NovacolorDEKORATIVNI EFEKT KOJI SE NANOSI GLETERICOM

AFRICA je dekorativni efekt nanos koji se aplicira gletericom, sa izvanrednim metalnim odsjajem. Stvara svilenkastu podlogu koja izaziva izuzetne senzacije prilikom dodirivanja, pa tako čini kuću iznenađujuće toplom, sa šarmom i finoćom.

 

ANTICHE PATINE

ANTICHE PATINE, ottocentoZEMLJANI, OKSIDNI ITRANSPARENTNI MATERIJAL SA ZVRŠNIM GLATKIM EFEKTOM.

ANTICKA PATINA je formulisana tako da se izbegnu spiranja boja i dekorativne mrlje, tipične za italijansko istorijsko nasledje, Postepeno potamnjivanje senčenja su lako sadržane zahvaljujući prirodnoj providnosti upotrebe pigmenta i sa aplikacijom nekoliko slojeva iste ili različite boje. Povrsine dobijaju anticki efekat ili efekat starog zida.
Materijal se jako dobro pokazuje u konbinaciji sa nekim rusticnim dekorativnim materijalom.

   

CASA VENEZIANA

CASA VENEZIANA, ottocentoSINTETIČKI ŠPATULAT SA VISOKIM SJAJEM ZA UPOTREBU U ENTERIJERU

CASA VENEZIANA je sinteticki visoko kvalitetni spatulat koji se moze upotrebljavati i na Exterijeru. U njegovom sastavu je najfinija prasina koja se dobija od kamena , smesa koja prima kolorante i ulja koja ovom materijalu u zavrsnici omogucavaju sjaj , ispod koga se vide tragovi rada i nanosenja.

 

CELESTIA

CELESTIA, ottocentoELASTIČNI PREMAZ KOJI STVARA UTISAK MEKOĆE KOD DODIRA

CELESTIA je završni dekorativni premaz za unutrašnju primenu, elastičan, koji stvara poseban osećaj mekoće sa izgledom kože i izuetnim prelivanjima svetlosti i boja.
CELESTIA proizvodi intenzivne hromatične efekte izazivajući toplu vizelnu senzaciju. Zidovi postaju prava umetnička dela, koja izazivaju da budu dodirnuta stvarajući tople senzacije u skladu sa današnjim trendovima u arhitekturi.
CELESTIA pored vizelnog efekta stvara okruženje dobrobiti i duhovne relaksacije.

   

DUNE

DUNE, ottocentoDEKORATIVNI EFEKAT KOJI SE NANOSI GLETERICOM SA SIJAJUCIM METALIK PERLAMA

DUNE je dekorativni premaz na vodenoj bazi. DUNE u svojoj strukturi ima veoma sitne metalne opiljke (srebrne-metalizirane ili zlatne) sjedunjene sa bazom od koje mogu da se dobijaju razliciti tonovi, samim tim dune je moguce istonirati u bilo koju nijansu ili boju, a da pored toga ne izgubi sjajan i sedefast efekat. DUNE se zbog svoje punoce, pomalo reljefastog i sjajnog izgleda podjednako preporucuje u modernim ili klasicnim enterijerima.

 

ERA VENEZIANA

ERA VENEZIANA, ottocentoŠPATULAT NA BAZI KREČA ZA UPOTREBU NA EKSTERIJERU KAO I U ENTERIJERU

ERA VENEZIANA je visoko kvalitetni krecni spatulat koji se moze upotrebljavati i na Exterijeru. U njegovom sastavu je najfinija prasina koja se dobija od kamena, smesa koja prima kolorante i ulja koja ovom materijalu u zavrsnici omogucavaju sjaj, ispod koga se vide tragovi rada i nanosenja

   

FAVRILE

FAVRILE, ottocentoDEKORATIVNI MATERIJAL NA VODENOJ BAZI ZA UPOTREBU U ENTERIJERIMA

FAVRILE je dekorativni material na vodenoj bazi. On u sebi poseduje perlu koja se moze tonirati.
Proizvodi se u cetiri baze FAVRILE SILVER, metal silver kao i favrile gold, metal gold. Efekat je sedefast. Materijal je moguce raditi gletericom, sundjerom, u koliko se izvodi sundjerom dobija se tanponato efekat. Takodje je moguce raditi ga i sa konpresorom to ide u korist ravnomernom sijajucem i svetlucajucem efektu.

 

MARBLESTONE

MARBLESTONE, ottocentoDEKORATIVNI MATERIJAL NA KREČNOJ BAZI SA EFEKTOM KAMENA

MARBLESTONE je poslednji sloj maltera na bazi kreča, formulisan je potpunim poštovanjem tradicionalnih i istorijskih sredstava i prema tome sadrži dugotrajni hidrantni krečni lepak, fini mermerni puder obojene okside i podloge lanulin i prilagodjen vremenu, koji garantuje savršrnu sposobnost proizvoda.
MARBLESTONE kreira mnoštvo estetskih efekata sa nežno tretiranim senčenjem. Gustina proizvoda se zasniva na podizanju dugotrajnosti i trajanju zaštite.

   

SWAHILI

SWAHILI, ottocentoZAVRŠNI DEKORATIVNI PREMAZ SA METALNIM PIGMENTOM ZA UNUTRAŠNJU PRIMENU

SWAHILI kolekcija se sastoji od završnog premaza na vodenoj bazi sa metalnim pigmentima u srebrnoj ili zlatnoj bazi.
Ovim prizvodom se postiže efekt starih tkanina, i podoban je za primenu kako u klasičnim tako i u modernim enterijerima. SWAHILI je na vodenoj bazi, bez mirisa, potpuno netoksičan.
SWAHILI je nov proizvod, koji otvara nove dizajnerske mogućnosti.

 

TEODORICO

TEODORICO, ottocentoDEKORATIVNI MATERIJAL NA BAZI KREČA SA ZLATNIM, SREBRNIM I BRONZANIM ŠLJOKICAMA.

TEODORICO je premaz na bazi kreča za dekoraciju unutrašnjih i spoljašnjih zidova. Proizvod u osnovi izgleda totalno glatko čak i sa metalik osobinama zlata, srebra ili bronze, koje površini daju visoko sofisticirane dekorativne osobine, sa osobinama jedne stare tradicije predvodjene modernim vremenom

   

TUSCANIA ANTICA

TUSCANIA ANTICA, ottocentoVIŠEBOJNI ENTERIJER EFEKAT SA PATINIRANIM EFEKTOM

TUSCANIA F2 je dekorativni premaz koji nema sjaja nego je mat, na vodenoj je bazi. Ovaj materijal u svom sastavu sadrzi pored tonirajuceg dela i bele razbijajuce perle. Efekat je kao sto i sam naziv govori Anticki, moze se upotrebljavati u skoro svim enterijerima jer zbog svog izgleda moze da imitira “stari zid” kao i nesto moderno u zavisnosti na koji se nacin izvodi ili dali je podloga bela ili u tonu.

   

Bookmarks


  Dodaj sajt u favorite
  Dodaj strana u favorite
  Postavi za početnu stranu brovzera
  Odštampaj stranu

Preporučite nas!


Statistika sajta:

Content View Hits : 675773

Proverite nas!

Kvalitet

Profesionalno!